Ovocie
slivky
cukornatosť 17-26 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-15 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – august / október
cena 2024 – dohodou
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/svestky-4.jpg)
⠀
čučoriedky
cukornatosť 8-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
cena 2024 – dohodou
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/cucoriedky.jpg)
⠀
maliny
cukornatosť 7-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
cena 2024 – dohodou
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/maliny.jpg)
⠀
hruška „Konferencia“
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – september/október
ponuka len pre minimálny odber 20 t
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/hruska-1.jpg)
⠀
hruška Williams
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Maďarsko
predpokladaný odber – júl / august / september
cena 2024 – dohodou
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/03/plik54240bef4231d.jpg)
⠀
hruška Lucasova
cukornatosť 11-14 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – október až december
ponuka len pre minimálny odber 20 t
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/10/lucasova-hruska-2.jpg)
⠀
trnky – mrazené
cukornatosť 8-19 °Bx
kvasenie cca 8-12 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7,5-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – september/november
minimálny odber 1 500 kg
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/01/trnka-22.jpg)
⠀
šípky – ruža šípová – mrazené
cukornatosť 8-18 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – september/november
minimálny odber 1 500 kg
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/01/dzika-ruza-2-1024x535.jpg)
⠀
drienky – drieň obyčajný (cornus mas) – mrazené
cukornatosť 8-15 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – august/september
sezóna 2023 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/01/drienka.jpg)
jablká
cukornatosť 10-15 °Bx
kvasenie cca 5-10 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – september / október
ponuka len pre minimálny odber 20 t
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/jablka.jpg)
⠀
zemolez kamčatský
cukornatosť 7-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2023 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/zemolez.jpg)
⠀
⠀
arónia
cukornatosť 16-26 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – júl / august
sezóna 2023 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/aronie.jpg)
⠀
baza čierna
cukornatosť 6-12 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 4-6 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – august/september
sezóna 2023 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/01/czierny-bez.jpg)
⠀⠀⠀
mirabelky
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 1-2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-11 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko
predpokladaný odber – august / október
sezóna 2023 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/01/mirabelky-3.jpg)
⠀⠀⠀
jahody
cukornatosť 6-12 °Bx
kvasenie cca 2-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – jún/júl
minimálny odber 1 000 kg
sezóna 2024 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2022/01/40973397_m-1600x1067-1.jpg)
⠀⠀
višne
cukornatosť 14-22 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Maďarsko
predpokladaný odber – jún/júl
sezóna 2024 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/visne-1.jpg)
⠀
marhule
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Španielsko, Bulharsko, Grécko
minimálny odber 20 000 kg
predpokladaný odber – jún / júl / august
sezóna 2024 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2024/06/marhula-box-2-1024x576.jpg)
⠀
marhule
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Bulharsko, Grécko
predpokladaný odber – jún / júl / august
sezóna 2024 ukončená
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/merunky-2-1024x576.jpg)
⠀
čierne ríbezle
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 6-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2024 ukončena
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/cerny-rybiz.jpg)
⠀⠀
⠀⠀
Ceny konkrétneho ovocia závisia od množstva objednaného ovocia.
V prípade záujmu o kamiónové množstvá volajte ohľadom ceny +420 774 818 820
Odberé miesta:
Slovensko – Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom
Česko – Podivín, okres Břeclav
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/obr.2-1024x405.jpg)
![](https://www.ovociekvas.sk/wp-content/uploads/2021/05/obr.3-1-1024x422.jpg)