Ovocie
slivky
cukornatosť 17-26 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-15 l 50%alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – august / október
cena od 0,50€

⠀
hruška „Konferencia“
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50%alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – september/október
cena – 0,50€

⠀
hruška Williams
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Maďarsko
predpokladaný odber – júl / august / september
cena – 0,70€

⠀
hruška Lucasova
cukornatosť 11-14 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50%alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – október až december
ponuka len pre minimálny odber 20 t

⠀
marhule
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Bulharsko, Grécko
predpokladaný odber – jún / júl / august
sezóna 2023 ukončená

⠀
višne
cukornatosť 14-22 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-10 l 50%alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Maďarsko
predpokladaný odber – jún/júl
sezóna 2023 ukončená

⠀
trnky – mrazené
cukornatosť 8-19 °Bx
kvasenie cca 8-12 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7,5-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – september/november
minimálny odber 1 500 kg

⠀
šípky – ruža šípová – mrazené
cukornatosť 8-18 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – september/november
minimálny odber 1 500 kg

⠀
drienky – drieň obyčajný (cornus mas) – mrazené
cukornatosť 8-15 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – august/september
minimálny odber 1 500 kg

⠀
čučoriedky
cukornatosť 8-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2023 ukončená

⠀
čierne ríbezle
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 6-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2023 ukončená

maliny
cukornatosť 7-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2023 ukončená

⠀
jablká
cukornatosť 10-15 °Bx
kvasenie cca 5-10 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – september / október
minimálna objednávka pre jablká je 10 ton (10.000 kg)

⠀
zemolez kamčatský
cukornatosť 7-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2023 ukončená

⠀
⠀
arónia
cukornatosť 16-26 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – júl / august
minimálny odber 1 500 kg

⠀
baza čierna
cukornatosť 6-12 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 4-6 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – august/september
minimálny odber 1 500 kg

⠀⠀⠀
mirabelky
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 1-2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-11 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko
predpokladaný odber – august / október
minimálny odber 1 500 kg

⠀⠀
jahody
cukornatosť 6-12 °Bx
kvasenie cca 2-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – jún/júl
minimálny odber 1 000 kg
sezóna 2023 ukončená

⠀⠀
⠀
⠀
Ceny konkrétneho ovocia závisia od množstva objednaného ovocia.
V prípade záujmu o kamiónové množstvá volajte ohľadom ceny +420 774 818 820
Odberé miesta:
Slovensko – Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom
Česko – Podivín, okres Břeclav

