Ovocie

Slivky mrazené

cukornatosť 17-26 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-15 l 50%alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – celý rok

cena od 0,49 € za 1 kg (cena pre rok 2022)

minimálny odber 20 000 kg

hrušky

cukornatosť 14-18 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50%alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – celý rok

cena od 0,56 € za 1 kg (cena pre rok 2022)

minimálny odber 20 000 kg

hruška Lucasova

cukornatosť 11-14 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50%alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – október až december

cena od 0,65 € za 1 kg (cena pre rok 2022)

minimálny odber 20 000 kg

trnky – mrazené

cukornatosť 8-19 °Bx

kvasenie cca 8-12 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7,5-9 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – september/november

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

šípky – ruža šípová – mrazené

cukornatosť 8-18 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-9 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – september/november

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Drienky – Drieň obyčajný (Cornus mas) – mrazené

cukornatosť 8-15 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-9 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – august/september

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Slivky

cukornatosť 17-26 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-15 l 50%alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – august / október

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

hruška Williams

cukornatosť 14-18 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Maďarsko

predpokladaný odber – júl / august / september

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Čučoriedky

cukornatosť 8-14 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Čierne ríbezle

cukornatosť 12-16 °Bx

kvasenie cca 6-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Maliny

cukornatosť 7-14 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Marhule

cukornatosť 13-20 °Bx

kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Bulharsko, Grécko

predpokladaný odber – máj / jún / júl

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

višne

cukornatosť 14-22 °Bx

kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-10 l 50%alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Maďarsko

predpokladaný odber – jún/júl

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

jahody

cukornatosť 6-12 °Bx

kvasenie cca 2-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – jún/júl

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Jablká

cukornatosť 10-15 °Bx

kvasenie cca 5-10 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – september / október

Minimálna objednávka pre jablká je 10 ton (10.000 kg)

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Zemolez kamčatský

cukornatosť 7-14 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – 21.6. – 30.6.2021

Minimálny odber – 1 000 kg

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

Arónia

cukornatosť 16-26 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – júl / august

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

baza čierna

cukornatosť 6-12 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 4-6 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – august/september

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

⠀⠀⠀

Mirabelky

cukornatosť 14-18 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 1-2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-11 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko

predpokladaný odber – august / október

PREDAJ 2022 BOL UKONČENÝ

⠀⠀

Ceny konkrétneho ovocia závisia od množstva objednaného ovocia.
V prípade záujmu o kamiónové množstvá volajte ohľadom ceny +420 774 818 820

Odberé miesta:
Slovensko – Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom
Česko – Podivín, okres Břeclav