Ovocie

slivky

cukornatosť 17-26 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-15 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – august / október

cena 2024 – dohodou

čučoriedky

cukornatosť 8-14 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl

cena 2024 – dohodou

maliny

cukornatosť 7-14 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl

cena 2024 – dohodou

hruška „Konferencia“

cukornatosť 14-18 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – september/október

ponuka len pre minimálny odber 20 t

hruška Williams

cukornatosť 14-18 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Maďarsko

predpokladaný odber – júl / august / september

cena 2024 – dohodou

hruška Lucasova

cukornatosť 11-14 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – október až december

ponuka len pre minimálny odber 20 t

trnky – mrazené

cukornatosť 8-19 °Bx

kvasenie cca 8-12 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7,5-9 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – september/november

minimálny odber 1 500 kg

šípky – ruža šípová – mrazené

cukornatosť 8-18 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-9 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – september/november

minimálny odber 1 500 kg

drienky – drieň obyčajný (cornus mas) – mrazené

cukornatosť 8-15 °Bx

kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-9 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – august/september

sezóna 2023 ukončená

jablká

cukornatosť 10-15 °Bx

kvasenie cca 5-10 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – september / október

ponuka len pre minimálny odber 20 t

zemolez kamčatský

cukornatosť 7-14 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl 

sezóna 2023 ukončená

arónia

cukornatosť 16-26 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – júl / august

sezóna 2023 ukončená

baza čierna

cukornatosť 6-12 °Bx

kvasenie cca 5-7 týždňov + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 4-6 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – august/september

sezóna 2023 ukončená

⠀⠀⠀

mirabelky

cukornatosť 14-18 °Bx

kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 1-2 týždne

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-11 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko

predpokladaný odber – august / október

sezóna 2023 ukončená

⠀⠀⠀

jahody

cukornatosť 6-12 °Bx

kvasenie cca 2-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko

predpokladaný odber – jún/júl

minimálny odber 1 000 kg

sezóna 2024 ukončená

⠀⠀

višne

cukornatosť 14-22 °Bx

kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-10 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Maďarsko

predpokladaný odber – jún/júl

sezóna 2024 ukončená

marhule

cukornatosť 12-16 °Bx

kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu

pestovatelia: Španielsko, Bulharsko, Grécko

minimálny odber 20 000 kg

predpokladaný odber – jún / júl / august

sezóna 2024 ukončená

marhule

cukornatosť 12-16 °Bx

kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Bulharsko, Grécko

predpokladaný odber – jún / júl / august

sezóna 2024 ukončená

čierne ríbezle

cukornatosť 12-16 °Bx

kvasenie cca 6-7 týždňov

priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-7 l 50% alkoholu

pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko

predpokladaný odber – jún / júl

sezóna 2024 ukončena

⠀⠀

⠀⠀

Ceny konkrétneho ovocia závisia od množstva objednaného ovocia.
V prípade záujmu o kamiónové množstvá volajte ohľadom ceny +420 774 818 820

Odberé miesta:
Slovensko – Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom
Česko – Podivín, okres Břeclav