Ovocie
jahody
cukornatosť 6-12 °Bx
kvasenie cca 2-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko
predpokladaný odber – máj / jún
minimálny odber 1 500 kg
sezóna 2025

⠀
višne
cukornatosť 14-22 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Maďarsko
predpokladaný odber – jún/júl
sezóna 2025

⠀
marhule
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Bulharsko, Grécko
predpokladaný odber – jún / júl / august
sezóna 2025

⠀
marhule
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 2-3 týždne + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-8 l 50% alkoholu
pestovatelia: Španielsko, Bulharsko, Grécko
minimálny odber 20 000 kg
predpokladaný odber – jún / júl / august
sezóna 2025

⠀
maliny
cukornatosť 7-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2025

⠀
čierne ríbezle
cukornatosť 12-16 °Bx
kvasenie cca 6-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 6-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2025

⠀
čučoriedky
cukornatosť 8-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
sezóna 2025

⠀
mirabelky
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 1-2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-11 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko
predpokladaný odber – august / október
je potrebné zaplatiť zálohu vo výške 100 percent pri objednaní
minimálna objednávka 1000 kg
sezóna 2025

⠀
slivky
cukornatosť 17-26 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-15 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – august / október
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
hruška „Konferencia“
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – september/október
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
hruška Williams
cukornatosť 14-18 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Maďarsko
predpokladaný odber – júl / august / september
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
hruška Lucasova
cukornatosť 11-14 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – október až december
ponuka len pre minimálny odber 20 t

⠀
trnky – mrazené
cukornatosť 8-19 °Bx
kvasenie cca 8-12 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7,5-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – september/november
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
šípky – ruža šípová – mrazené
cukornatosť 8-18 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov + dokvasenie 2 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 8-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – september/november
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
drienky – drieň obyčajný (cornus mas) – mrazené
cukornatosť 8-15 °Bx
kvasenie cca 4-6 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-9 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – august/september
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

jablká
cukornatosť 10-15 °Bx
kvasenie cca 5-10 týždňov + dokvasenie 2-4 týždne
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – september / október
ponuka len pre minimálny odber 20 t

⠀
zemolez kamčatský
cukornatosť 7-14 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 5,5-7 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – jún / júl
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
⠀
arónia
cukornatosť 16-26 °Bx
kvasenie cca 6-8 týždňov
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 7-10 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko, Poľsko
predpokladaný odber – júl / august
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀
baza čierna
cukornatosť 6-12 °Bx
kvasenie cca 5-7 týždňov + dokvasenie 1 týždeň
priemerný liehový výťažok zo 100 kg ovocia cca 4-6 l 50% alkoholu
pestovatelia: Česko, Slovensko
predpokladaný odber – august/september
PREDAJ 2024 BOL UKONČENÝ

⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
Ceny konkrétneho ovocia závisia od množstva objednaného ovocia.
V prípade záujmu o kamiónové množstvá volajte ohľadom ceny +420 774 818 820
Odberé miesta:
Slovensko – Trenčianske Bohuslavice 913 06, okres Nové Mesto nad Váhom
Česko – Holubice u Brna 683 51, okres Vyškov

